Flexadin Plus voor uw senior hond/kat

10 november 2017

Flexadin Plus voor uw senior hond/kat

Veel honden- of katteneigenaren hebben hun huisdier al vanaf de jongste leeftijd; het begint vaak met een levenslustige pup of kitten. Echter, het moment komt vanzelf dat uw pup of kitten volwassen is; weer wat jaren later zijn ze opeens senior. Rond die tijd merkt u waarschijnlijk dat uw dier stijver wordt en simpele dingen zoals opstaan steeds moeilijker gaan.

Dit komt doordat oudere dieren vaak last krijgen van hun gewrichten. Om de gewrichten van uw senior hond of kat te ondersteunen kunt u gebruik maken van Flexadin Plus. Dit zijn smakelijke brokken speciaal voor honden en katten met gewrichtsklachten. Flexadin Plus bevat Glucosamine, Chondroïtine en Duivelsklauw.

  • Glucosamine is een essentiële bouwstof in het onderhoudsproces van gewrichtskraakbeen. Het stimuleert de vorming en het herstel.
  • Chondroïtine is één van de belangrijkste bestanddelen van gewrichtskraakbeen. Het stimuleert de aanmaak van proteoglycaan, dit is een belangrijke onderdeel dat zorgt voor schokdemping en stevigheid van het kraakbeen. Daarnaast remt chondroïtine de afbraak van gewrichtskraakbeen.
  • De knolachtige wortels van Duivelsklauw bevatten ontstekingsremmende en pijnstillende stoffen. Veel fytotherapeuten gebruiken Duivelsklauw bij de behandeling van gewrichtspijn en reumatoïde aandoeningen.


Daarnaast bevat Flexadin Plus Omega 3-vetzuren en Vitamine E. De Omega-3 vetzuren staan bekend om hun ontstekingsremmende eigenschappen en de Vitamine E in Flexadin Plus heeft antioxiderende eigenschappen en voorkomt kraakbeendegeneratie. Zo werken al deze ingrediënten optimaal samen om de gewrichtsklachten bij uw huisdier te reduceren.

Voor de beste resultaten is het van belang om dit voedingssupplement voor een langere periode te geven. U kunt Flexadin Plus als traktatie geven of door het voer mengen. Bij een kleine hond of kat is de aanbevolen hoeveelheid 1 kauwbrokje per dag en bij grote honden 2 kauwbrokjes per dag.

In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan supplementen, voeding, speeltjes en meer. Zo hebben we veel producten van het merk Vetoquinol, waaronder Flexadin Plus. Verder hebben wij verschillende voedingen die uw dier fysiek kunnen ondersteunen. En wat dacht u van een orthopedisch kussen? Volop keuze dus en in november en december ontvangt u 15% korting op ons gehele assortiment in de webshop! Gebruik hiervoor de code BDA607Het laatste nieuws

19 november 2018

Lees verder

19 november 2018

Lees verder