Beste Dierenartsen Voeding: de beste keuze tegen verlaagde prijzen!

Beste Dierenartsen beschikt over een eigen voedingslijn, de Beste Dierenartsen Voeding. Een complete lijn voedingsproducten van hoge kwaliteit, volledig uitgebalanceerd en samengesteld volgens een vaste formule. 
 

Kwalitatieve voeding die aansluit bij elke levensfase van het dier. 

Goede en uitgebalanceerde voeding beschikt over de juiste ingrediënten in een constante samenstelling, passend bij de levensfase van uw dier. Zo hebben wij speciale Puppy-of Kittenvoeding; deze beschikt over een hoger eiwit- en vetgehalte zodat jonge dieren optimaal kunnen groeien. Ook voor de volwassen honden en katten en de senioren hebben wij speciale onderhoudsvoeding. De voeding voor senior honden bevat bijvoorbeeld glucosamine en chondroïtine ter ondersteuning van de oudere gewrichten van uw trouwe viervoeter. 

 

Dieetvoeding voor extra ondersteuning

In onze voedingslijn hebben wij ook dieetvoedingen opgenomen. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor honden en katten met specifieke aandoeningen. Zo is er voeding voor honden met overgewicht. Deze voeding heeft een lager vetgehalte en zorgt er tevens voor dat uw huisdier minder honger heeft. Daarnaast zijn er dieetvoedingen verkrijgbaar die hypoallergeen zijn of ondersteuning bieden aan de nieren en lever.

Bekijk en bestel hier de diverse soorten voeding

Webshop-buttons-.jpg Webshop-buttons-2.jpg


Kies ook voor ons voedingsabonnement

In de klinieken van Beste Dierenartsen kunt u eveneens terecht voor een voedingsconsult voor uw huisdier. Ons goed opgeleid personeel zal u adviseren welke voeding precies bij uw huisdier past. Indien u dit wenst kunt u bij ons ook een Voedingsabonnement afsluiten; zo zorgt u ervoor dat de juiste voeding altijd op tijd beschikbaar is in onze kliniek, of op tijd bij u wordt thuisbezorgd.


Beste Dierenartsen Voeding is verkrijgbaar via de webshop of rechtstreeks bij de aangesloten klinieken. Deze klinieken geven ook een gespecialiseerd voedingsadvies en u kunt daar het voedingsabonnement afsluiten.