Dierenkliniek IJsselstein

De beste dierenarts in de regio IJsselstein
Dierenkliniek IJsselstein “een dierenleven lang betrokken”

Al ruim 10 jaar een moderne professionele kliniek met aandacht voor dier en mens. Ons team van deskundige dierenartsen en paraveterinairen staat altijd voor uw huisdier klaar.

De zorg die wij bieden is uitgebreid. Wij beschikken over diverse mogelijkheden tot nader onderzoek en ingrepen en opname zoals: intensive care, operatiekamer met hartbewaking en beademingsmogelijkheden, röntgen, echo. Verder beschikken we over een uitgebreid laboratorium waar we bloed, urine en ontlastingsonderzoek kunnen doen. Zo kunnen we snel een uitslag krijgen en daardoor uw huisdier zo snel mogelijk verder helpen. Onze dierenartsen zijn ervaren chirurgen en kunnen daardoor naast de standaard operaties zoals castraties en sterilisaties ook vrijwel alle gecompliceerde operaties zoals bijvoorbeeld een maagtorsie en tumorchirurgie uitvoeren.

Daarnaast zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen. Altijd dus!

Een dierenleven lang blijven wij betrokken. Van advies over de aanschaf, tot en met begeleiding bij het afscheid nemen. Kom gerust eens kijken aan de Tiranastraat in IJsselstein.
Meer informatie? Bekijk onze website!
ADRES Tiranastraat 29
3404 CJ IJsselstein
Openingstijden

Maandag     
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag 

09:00 - 20:00
09:00 - 20:00
09:00 - 20:00
09:00 - 20:00
09:00 - 20:00
10:00 - 12:00
Gesloten